Picture
Hoi! Ik ben dus Zoë en ben 17 jaar oud. Ik ben een van de zovele die een blog heeft. Eigenlijk wilde ik dit al jaren doen, maar het kwam er nooit van of ik was er te lui voor. Nu wil ik dat veranderen. Ik wil posten over mijn kleding, wat ik doe, belangrijke momenten, make-up, muziek en nog meer. Ik wil dit als het ware 'opslaan' maar dan op een leuke blog! Ik wil mijn leven delen met anders, dus bij deze, dit is mijn blog!

Waarom 'Futuristic Thinker'? 
Ik ben nog niet helemaal zeker over de naam. Dit betekent letterlijk 'Toekomstige Denker'. Ik vind dat het ergens niet helemaal klopt maar ik zal dit proberen uit te leggen. Ik denk,denk en denk, ik denk héél veel. Vooral dus over mijn toekomst, ik leef soms teveel in de toekomst. Daarom wil ik nu meer in het heden leven door mijn 'heden' op mijn blog te posten. Snap je het nog? Haha. 

Wie ben ik precies?
Ik ben iemand die een enorme passie heeft voor muziek, katten en het heelal. Ik speel drum sinds september 2011 en dit doe ik echt heel graag. In het verleden heb ik nog gitaar gespeeld, maar dat was niet echt iets voor mij. En ik ben nu ook niet bepaald een zangtalent. Maar ik ben wel dol op festivals! Ik hou qua genre van rock,metal en alle varianten daarin. Katten? Ja, wat kan ik daar op zeggen? Ik ben altijd al een catlover geweest. Ik heb er zelf 2 en heb altijd al een kat gehad. Iedereen in mijn klas kent mij ook als de persoon die later 7526 katten zal hebben. Nee, grapje, maar ze weten dat ik heel erg veel van ze hou. En het heelal? Dat vind ik geweldig en eindeloos fascinerend! Ik wil er misschien later in verder studeren. Maar ik vind het heelal prachtig, en ook enorm boeiend. Voor de rest shop ik heel graag, ga ik graag uit en lees ik graag boeken. Ik lees gewoon graag in het algemeen; tijdschriften,blogs,forums en veel meer. 

Ik hoop dat je nu al een beetje meer over me weet! En anders ontdek je dit wel met mijn blog :).
Leave a Reply.

  "With the qualities of cleanliness, affection, patience, dignity, and courage that cats have, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?"

  - Fernand Mery

  In het kort

  Ik ben Zoë en ben 17 jaar oud. Ik woon in België, dicht bij Brugge. Ik wil als 'Futuristic Thinker' meer in het heden leven. Daarom blog ik over mijn dagelijkse leven. Ik hou van rock en metal, ga ook super graag naar concerten en festivals. Ik ben dol op katten, het heelal en mijn drum :) 


  Copyright gaat naar mij en alle foto's zijn van mij (tenzij anders vermeld). Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.

  Archives

  January 2014
  October 2013
  September 2013

  Categories

  All


Alle foto's zijn van mij. Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.