Ik heb besloten deze tag maar eens op mijn blog te posten! Ik heb hem al verschillende keren op tumblr gedaan, maar ik blijf het zo leuk vinden. En tegelijkertijd, leer je nog meer over mij ook :)!
Op deze tumblr kan je dit soort afbeeldingen vinden!
Picture
Bij deze een beetje uitleg; ik hou van ogen! Als ik teken of me verveel, zijn het meestal wel ogen die me boeien. Ik vind ze intrigerend en kijk ook altijd als een van de eerste punten bij iemand naar zijn/haar ogen. Ik vind ogen altijd zo mooi.
Ik hou van mijn donkerbruine ogen maar ik vind blauwe ogen echt prachtig. Twee verschillende oogkleuren hebben is ook enorm tof! Mijn ogen opmaken vind ik ook enorm leuk! 

Picture
Dit klinkt erg, maar dat was het niet echt. Ik zat op dat moment op Staten Island op uitwisselingsproject bij een Amerikaanse familie. Op het moment zelf hadden we geen elektriciteit en zijn er bomen omgevallen. Helaas ging Halloween ook niet echt door. Maar het was wél een ervaring. Ik heb er niets ergs aan over gehouden want we zaten redelijk hoog, dus het water kon het huis niet doen onderlopen.  Ik vind het wel verschrikkelijk voor de échte slachtoffers.
Leave a Reply.

  "With the qualities of cleanliness, affection, patience, dignity, and courage that cats have, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?"

  - Fernand Mery

  In het kort

  Ik ben Zoë en ben 17 jaar oud. Ik woon in België, dicht bij Brugge. Ik wil als 'Futuristic Thinker' meer in het heden leven. Daarom blog ik over mijn dagelijkse leven. Ik hou van rock en metal, ga ook super graag naar concerten en festivals. Ik ben dol op katten, het heelal en mijn drum :) 


  Copyright gaat naar mij en alle foto's zijn van mij (tenzij anders vermeld). Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.

  Archives

  January 2014
  October 2013
  September 2013

  Categories

  All


Alle foto's zijn van mij. Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.