Picture
Vandaag review ik '04 On The Catwalk' van Essence. Dit is een framboos-roodachtige kleur. Ik was al langer op zoek naar een lipstick die niet té fel is voor school en toch nog iets leuks en opvallends heeft! Dus bij deze, hier is de korte review!

Hier op de foto zie je de mooie kleur. De huls waar de lipstick in zit is heel basic maar heeft toch nog iets chique.Hieronder laat ik de lipstick op mijn lippen zien + een full face foto. 

Picture
Zonder flits.

Picture
Met flits.

Wat ik er van vind? De kleur vind ik geweldig! Ik heb er ook al complimentjes over gekregen. De kleur waar ik echt op zoek ben, heb ik helaas nog niet gevonden. Ik zoek meer naar een kleur die juist nog een beetje meer roze is.  Ze glanzen wel heel mooi op mijn lippen en zijn ook lekker romig. De lipstick is heel makkelijk aan te brengen, meestal doe ik het zelfs zonder een spiegeltje. Ik vond hem bijna perfect, maar helaas..

Het grote nadeel is toch echt wel dat na anderhalfuur de lipstick toch wel bijna volledig van je lippen is verdwenen. En laat dat nou net zijn waar ik naar op zoek was. Dus écht long lasting is hij eigenlijk niet. Dit vind ik echt heel jammer want het was net daar waar ik naar op zoek was! 
De prijs is € 2,79 dus eigenlijk hoor ik niet te klagen. Want het is een prima lipstick voor die prijs.
Ik zou graag nog wat meer kleurtjes aanschaffen, maar het niet-'long lasting' gedeelte houdt me toch wel tegen.

Wat vind jij van de lipstick? En heb jij een aanrader voor me?

xoxoLeave a Reply.

  "With the qualities of cleanliness, affection, patience, dignity, and courage that cats have, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?"

  - Fernand Mery

  In het kort

  Ik ben Zoë en ben 17 jaar oud. Ik woon in België, dicht bij Brugge. Ik wil als 'Futuristic Thinker' meer in het heden leven. Daarom blog ik over mijn dagelijkse leven. Ik hou van rock en metal, ga ook super graag naar concerten en festivals. Ik ben dol op katten, het heelal en mijn drum :) 


  Copyright gaat naar mij en alle foto's zijn van mij (tenzij anders vermeld). Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.

  Archives

  January 2014
  October 2013
  September 2013

  Categories

  All


Alle foto's zijn van mij. Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.