Vandaag laat ik zien wat ik afgelopen september allemaal heb gekocht en besteld. Ik heb nogal 'grote' aankopen gedaan online. Wel, rond de 70 euro is voor mij toch een grote aankoop! Ik hou echt van online shoppen. Je hoeft niets te passen, gewoon wat klikken en kijken. Je weet waar wat ongeveer staat. Soms zie je dingen met enorme kortingen of soms zie je gewoon prachtige dingen. Plus je bent nog eens origineel ook. Hieronder zijn natuurlijk niet ál mijn aankopen van Internet :)
Close-up Zara City Bag
Trui (14,95 €) - H&M; Natte doekjes (0,99€) - H&M; Riem (8 €) - Pimkie
Sjaal (14,95 €) - H&M
Mijn kat heeft de spullen goedgekeurd ;).
Een van mijn beste aankopen van de maand! Via een tip van een meisje van Girlscene forum in het Dr. Martens topic, kwam ik erachter dat er Dr. Martens in de aanbieding waren op www.deschoenenzaak.nl ! Ze waren afgeprijsd van 150 euro naar 75 euro. Hoe geweldig is dat wel niet? Ik had altijd al Dr. Martens willen hebben en nu kwam dit geschikt uit. Ze waren goedkoop (relatief) + ik mocht nog winterschoenen uitkiezen! Ze zijn lekker gevoerd vanbinnen en ze lopen heerlijk! De verzendkosten waren ook maar € 2,95 dus dat was echt niet veel. Ik ben er echt heel blij mee en ben het meisje onwijs dankbaar! De dag zelf dat ik ze gezien heb, heb ik ze ook meteen besteld. Ze waren er vanaf maat 39 dus ik heb ze de avond zelf dan ook besteld. De dag erop was er enkel nog vanaf maat 40 en dat past me niet, dus ik heb onwijs veel geluk gehad. Ondertussen zijn ze helaas uitverkocht!
Make-up voor de herfst! 
Oogschaduw (€ 3,49) - Catrice Liquid Metal Eyeshadow (090 Nougat It Right); 
Nagellak (€ 3,99) - Maybelline Colorshow (549 Midnight Taupe); 
Lipstick (€ 2,49) - Hema Moisturising Lipstick (Kleur 03)
Ben tot nu toe erg tevreden over de make-upjes!
Excuses voor de natte tas, het regende op dat moment.


Tas (€ 69,95) - Zara City Bag
Ik was op slag verliefd op deze tas, nog steeds! Ik ben ook een beetje een tassenfreak.
Helaas dacht ik dat dit de Zara Office City Bag was, met 3 grote vakken. Maar ik heb me vergist, deze heeft maar 2 grote vakken en een kleintje in het midden (die je hierop niet ziet). Er kan jammer genoeg niet zoveel in.. Hij is ook niet zo heel erg handig voor school. Maar een miskoop is het niet, alleen vind ik het erg veel geld voor wat het maar is. Ik gebruik hem nu wel voor school, maar kan niet echt mappen meebrengen of andere dingen in mijn tas 'gooien', wat ik wel kon met mijn vorige tassen. Ik kan hem nog niet echt reviewen, want ik heb hem nog maar 2 weken. Ik hoop dat hij niet doorscheurt, wat mijn andere tassen wél deden. Als hij dat niet doet, en over een jaar er nog altijd mooi uitziet, dan zal ik het een goede aankoop noemen.
Ik heb ooit eens een Zara tas gekocht van 50 euro, en na een paar maanden was hij al doorgescheurd. Dus ik geef Zara een 2e kans. Als deze wel doorscheurt na een halfjaar, koop ik geen grote Zara tassen meer.
Ohja, deze tas heb ik online gekocht! Een groot pluspunt is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen als je hem gewoon wilt oppikken in de dichtstbijzijnde winkel.

Deze cowboysbag heb ik vandaag (25 september) besteld. Ik ben nog maar een weekje ingeschreven op Zalando-lounge en het is al raak. Ik had mijn ouders beloofd geen tassen meer te kopen na mijn Zara City Bag. Helaas dacht ik hier vandaag anders over. Deze beauty heb ik voor slechts 35 euro gekocht! Hij kost normaal 89,95 euro, dus ik kon dit koopje echt niet laten liggen. Op deze site komen er iedere dag merken online rond 7u 's ochtends met 75 % korting op hun producten. Dit is gewoon te verleidelijk. 
En het is echt gewoon meant-to-be met deze tas.. Er waren er slechts 5 beschikbaar vanochtend (dit is ongeveer bij ieder product). Ik twijfelde om hem te bestellen, aangezien de producten van Zalando meestal zeer snel weg zijn. Maar ik had geen tijd en ik twijfelde nog i.v.m. de belofte met mijn ouders en ik moet ook niet al mijn geld verspillen hé. Dus ik dacht in mezelf: 'Als hij er nog is, als ik thuis kom, dan is het gewoon meant to be en koop ik hem'. En jaja mensen, ik kwam thuis en er was nog maar 1 exemplaar. Dat had ik niet gedacht, aangezien alles normaal gezien redelijk snel uitverkocht is. Ergens in oktober-november zou ik hem moeten ontvangen. Hierna moet ik echt stoppen met zoveel tassen te kopen.
Ik hou echt gewoon zoveel van tassen..

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes van september? En wat is jullie mening over mijn net-bestelde cowboysbag? Jullie maken me altijd blij met reacties! En willen jullie ergens een uitgebreide review van zien?

xoxo
25/9/2013 12:19:15 am

Hele mooie aankopen! Die trui en sjaal zijn super leuk!
liefs

Reply
25/9/2013 03:19:11 am

Damn, ik baal zo dat ik zalando-lounge deze morgen niet heb bekeken. Die tassen, wauw!

M.

ReplyLeave a Reply.

  "With the qualities of cleanliness, affection, patience, dignity, and courage that cats have, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?"

  - Fernand Mery

  In het kort

  Ik ben Zoë en ben 17 jaar oud. Ik woon in België, dicht bij Brugge. Ik wil als 'Futuristic Thinker' meer in het heden leven. Daarom blog ik over mijn dagelijkse leven. Ik hou van rock en metal, ga ook super graag naar concerten en festivals. Ik ben dol op katten, het heelal en mijn drum :) 


  Copyright gaat naar mij en alle foto's zijn van mij (tenzij anders vermeld). Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.

  Archives

  January 2014
  October 2013
  September 2013

  Categories

  All


Alle foto's zijn van mij. Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.