Vandaag een outfit met mijn favorietje bloesje! Alweer een sombere, regenachtige dag.

 
6yhwyrjyh3w
In dit koude, regenachtige herfstweer laat ik een basic outfit zien. Een lekker warme sjaal maakt het compleet! 

 
Picture
Vandaag review ik '04 On The Catwalk' van Essence. Dit is een framboos-roodachtige kleur. Ik was al langer op zoek naar een lipstick die niet té fel is voor school en toch nog iets leuks en opvallends heeft! Dus bij deze, hier is de korte review!

Hier op de foto zie je de mooie kleur. De huls waar de lipstick in zit is heel basic maar heeft toch nog iets chique.Hieronder laat ik de lipstick op mijn lippen zien + een full face foto. 


 
Ik heb besloten deze tag maar eens op mijn blog te posten! Ik heb hem al verschillende keren op tumblr gedaan, maar ik blijf het zo leuk vinden. En tegelijkertijd, leer je nog meer over mij ook :)!
Op deze tumblr kan je dit soort afbeeldingen vinden!
Picture
Bij deze een beetje uitleg; ik hou van ogen! Als ik teken of me verveel, zijn het meestal wel ogen die me boeien. Ik vind ze intrigerend en kijk ook altijd als een van de eerste punten bij iemand naar zijn/haar ogen. Ik vind ogen altijd zo mooi.
Ik hou van mijn donkerbruine ogen maar ik vind blauwe ogen echt prachtig. Twee verschillende oogkleuren hebben is ook enorm tof! Mijn ogen opmaken vind ik ook enorm leuk! 


 
Dus, dit is mijn eerste outfit post! Ik ben gek op de galaxy-print. Dus heeft mijn zusje een paar foto's genomen van mijn outfit. Ik hoop dat je het leuk vindt!

 
Picture
Hoi! Ik ben dus Zoë en ben 17 jaar oud. Ik ben een van de zovele die een blog heeft. Eigenlijk wilde ik dit al jaren doen, maar het kwam er nooit van of ik was er te lui voor. Nu wil ik dat veranderen. Ik wil posten over mijn kleding, wat ik doe, belangrijke momenten, make-up, muziek en nog meer. Ik wil dit als het ware 'opslaan' maar dan op een leuke blog! Ik wil mijn leven delen met anders, dus bij deze, dit is mijn blog!

Waarom 'Futuristic Thinker'? 
Ik ben nog niet helemaal zeker over de naam. Dit betekent letterlijk 'Toekomstige Denker'. Ik vind dat het ergens niet helemaal klopt maar ik zal dit proberen uit te leggen. Ik denk,denk en denk, ik denk héél veel. Vooral dus over mijn toekomst, ik leef soms teveel in de toekomst. Daarom wil ik nu meer in het heden leven door mijn 'heden' op mijn blog te posten. Snap je het nog? Haha. 

Wie ben ik precies?
Ik ben iemand die een enorme passie heeft voor muziek, katten en het heelal. Ik speel drum sinds september 2011 en dit doe ik echt heel graag. In het verleden heb ik nog gitaar gespeeld, maar dat was niet echt iets voor mij. En ik ben nu ook niet bepaald een zangtalent. Maar ik ben wel dol op festivals! Ik hou qua genre van rock,metal en alle varianten daarin. Katten? Ja, wat kan ik daar op zeggen? Ik ben altijd al een catlover geweest. Ik heb er zelf 2 en heb altijd al een kat gehad. Iedereen in mijn klas kent mij ook als de persoon die later 7526 katten zal hebben. Nee, grapje, maar ze weten dat ik heel erg veel van ze hou. En het heelal? Dat vind ik geweldig en eindeloos fascinerend! Ik wil er misschien later in verder studeren. Maar ik vind het heelal prachtig, en ook enorm boeiend. Voor de rest shop ik heel graag, ga ik graag uit en lees ik graag boeken. Ik lees gewoon graag in het algemeen; tijdschriften,blogs,forums en veel meer. 

Ik hoop dat je nu al een beetje meer over me weet! En anders ontdek je dit wel met mijn blog :).

  "With the qualities of cleanliness, affection, patience, dignity, and courage that cats have, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?"

  - Fernand Mery

  In het kort

  Ik ben Zoë en ben 17 jaar oud. Ik woon in België, dicht bij Brugge. Ik wil als 'Futuristic Thinker' meer in het heden leven. Daarom blog ik over mijn dagelijkse leven. Ik hou van rock en metal, ga ook super graag naar concerten en festivals. Ik ben dol op katten, het heelal en mijn drum :) 


  Copyright gaat naar mij en alle foto's zijn van mij (tenzij anders vermeld). Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.

  Archives

  January 2014
  October 2013
  September 2013

  Categories

  All


Alle foto's zijn van mij. Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.