Picture
Woah, de titel klinkt zwaar hé? Alles gaat redelijk goed met mij haha. Ik zit nu in mijn laatste jaar middelbare school en dit laatste jaar slaat echt nergens op.
Ik weet dat ze ons willen voorbereiden op hogere studies maar ik denk echt dat sommige leerkrachten denken dat wij geen leven hebben en we altijd willen studeren en huiswerk maken. NEE dus. Ik heb nu herfstvakantie, de herfstvakantie in Nederland is ondertussen al geweest. Maar ja, ik mag me ook weer gaan bezig houden met school... Voor meer foto's en gepraat, klik op 'Lees meer'

Waarom er de laatste 20 dagen geen updates meer zijn geweest? Ik heb gewoonweg geen tijd. Als ontspanning lees ik en kan ik echt niet nog eens focussen op bloggen. Ik wil dan ook niet dat lezers van mij verwachten dat ik elke week post. Soms kan ik een maand niets posten, soms post ik veel in 1 week. Ik wil gewoon niet dat het als een verplichting aanvoelt voor mezelf :). Want school geeft me al genoeg stress.. Enorm veel toetsen en taken en ditjes en datjes. Als school nu niet zo stressvol was, zou ik me veel beter voelen en ik ben dus ook blij dat het nu even vakantie is!

En nu!!!! Foto's van afgelopen 2 maanden :)!

De laatste tijd weer helemaal verslaafd aan 'Stone Sour'! <3
Op het festival Elements :).
Ik hou van goed gelukte mooie winged eyeliner! Woeps mijn wenkbrauw is wat rommelig!
Mijn helix piercing en kleine stretch ! Ik ben er echt gek op. Ik wil meer piercings haha, tips?
Mijn geweldig (al zeg ik het zelf) geslaagde photobombs hahaha! Vind je me?
Vlecht in mijn haar :)
Ik was aan het twijfelen om het jurkje te kopen (H&M). Toch maar niet gedaan, had geen idee hoe ik het zou combineren. Ik was bang dat het te snel te zwart zou worden.
Op weg naar de universiteit van Leuven op Zuiddag (17 oktober)! Ik heb 1 dag als wetenschapsinterviewer in het instituut voor sterrenkunde gewerkt, super interessant!
En dus ook vroeg in de trein. Met een starbucks! Mijn lippenstift laat een afdruk na op mijn koffie, haha. Wie mijn tag Common White Girl goed heeft gelezen, weet welke koffie dit is ;-).
Op 'mijn' kantoor zelf!
Ik ben vorige week begonnen in Divergent, maar omdat ik veel werk had, heb ik hem pas onlangs uitgelezen. Leuk boek! Ik ben nu in blijde verwachting van Insurgent en Allegiant van Bookdepository :)!

Is hij niet super cute?
Mijn make-up van 28 oktober! Wenkbrauwen bijgetekend, eyeliner op, mascara op en mijn pas gekochte lip lacquer van Catrice!

Zo, dit was het een beetje. Natuurlijk staan er reuze veel dingen niet tussen, maar hey, ik neem niet overal foto's van.
Hoe is het met jullie?
28/10/2013 07:29:49 am

Know the feeling.. ik blog ook alleen als ik er zin in heb en het niet als een verplichting voelt! Leuk blog!

ReplyLeave a Reply.

  "With the qualities of cleanliness, affection, patience, dignity, and courage that cats have, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?"

  - Fernand Mery

  In het kort

  Ik ben Zoë en ben 17 jaar oud. Ik woon in België, dicht bij Brugge. Ik wil als 'Futuristic Thinker' meer in het heden leven. Daarom blog ik over mijn dagelijkse leven. Ik hou van rock en metal, ga ook super graag naar concerten en festivals. Ik ben dol op katten, het heelal en mijn drum :) 


  Copyright gaat naar mij en alle foto's zijn van mij (tenzij anders vermeld). Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.

  Archives

  January 2014
  October 2013
  September 2013

  Categories

  All


Alle foto's zijn van mij. Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.