Zie je dit? Hoe mooi? Dit zijn mijn perfecte laarsjes. Klik op 'read more' en ik vertel mijn spannende verhaal aan jullie!
Zoals je hierboven ziet, komen mijn laarsjes van de Sacha. En nu vertel ik het mooie verhaaltje omtrent deze laarsjes.
Vorig jaar was het een enorm koude winter. Ik ging desperately op zoek naar warme, mooie laarsjes. Ik zocht, en zocht, en zocht... maar vond echt niets. Tot ik op deze laarsjes stuitte. Tegen mijn vriendinnen zei ik meteen 'Oh My God, dit zijn dé perfecte laarsjes, die moet ik hebben!' , tot ik op de onderkant keek voor de prijs...
120 euro. Slik. Zoveel geld kon ik echt niet uitgeven aan nieuwe laarjes. Oké, ze zijn wel van leer maar zeker niet warm genoeg om de koude winter van vorig jaar overleefd te hebben. Want ze zijn niet gevoerd vanbinnen en het zijn eigenlijk meer laarsjes voor de herfst en de lente, de tussenseizoenen.
Diep teleurgesteld, ging ik de winkel weer uit. Iedere keer dat ik langs de Sacha passeerde (zowat bijna iedere dag), liep ik even de winkel binnen om deze laarsjes te bewonderen en daarna weer triest te zijn dat ik ze nooit in mijn bezit zou kunnen hebben. Ik heb op een gegeven moment nog getwijfeld om ze te kopen, maar dat had ik -gelukkig- niet gedaan.


Kijk die 2 snoesjes daar op de achtergrond liggen op mijn bed, hihi.


Een jaar ging er voorbij en ik heb ze uit mijn gedachten moeten zetten. Enorm pijnlijk als je ergens verliefd op wordt ;-). Afgelopen winter, startte er weer een nieuwe zoektocht naar nieuwe laarzen. Door een meisje op het Girlscene forum, kwam ik erachter dat de donkerbruine Serena Dr. Martens (dus van leer + gevoerd met wol) in korting stonden op deschoenenzaak.nl. Als gelukkig meisje, wou ik altijd al Dr. Martens en was dus enorm gelukkig dat ze er nog in mijn maat waren én dat ze 75 euro kostten in plaats van 150 euro. Deze waren meteen de mijne. Dit zijn natuurlijk geen sierlijke laarsjes, maar redelijk grote en lompe laarzen, die ik natuurlijk géweldig vind. Hier ben ik nog altijd enorm blij mee. Ik heb ze ook al veel gedragen maar toch bleef het kriebelen om nog gewone zwarte laarsjes met studs te vinden.
In mijn hoofd had ik nog altijd het plaatje dat ik boots wou zoals die van de Sacha. Ik had afgelopen jaar al zwarte boots met studs gehad, maar de studs op een andere plaats en een andere vorm dan deze. Maar deze waren kapot gegaan. Deze laarsjes zijn nooit mijn hoofd uitgegaan en ik ben altijd mijn zoektocht verder gezet om laarsjes te vinden die hier op leken. Ik had afgelopen maand dan nog 2 paar zwarte schoenen (enkellaarsjes en soort platformsneakerlaarzen) gekocht, beide met riempjes maar nog steeds geen sierlijke laarzen.
Tot gisteren het ultieme moment aanbrak. Ik liep in de winkelstraat van Brugge en keek naar het raam van de Sacha en ik zag er hangen 'Laatste kortingen! -70 %'. Voor de lol, ging ik eens naar binnen. Je weet maar nooit hé? Ondertussen was ik de laarsjes die ik oorspronkelijk wou al een beetje vergeten. En toén.. zag ik ze daar staan. Mooi op het rek, naar mij kijkend. Alsof ze tegen me spraken; 'Zoë, hier zijn we dan, na een jaar, kijk naar ons prijskaartje!'.  Ik kon mijn ogen niet geloven, dit waren ze dan. Mijn droomlaarsjes. Ik keek naar het prijskaartje en wat zag ik? 32,95 euro. Holy shit. Én in mijn maat. Ik ging ze meteen passen en ze zaten als gegoten en ik was verkocht. Ik had juist mijn beste vriendin een kwartier eerder nog gesproken tot onze wegen scheidden. Ik smste haar meteen. Ze kwam aan en ze zei dat ik ze wel moést meedoen.
En ze had gelijk, gewoon meant to be noem je dit. Het was het waard om een jaar erop te wachten en ik had nooit gedacht ze nog in mijn bezit te krijgen. Maar wonderen bestaan, en nu heb ik voorlopig genoeg aan schoenen ;-). Voor iemand anders kan dit misschien een gewoon laarsje zijn, maar voor mij zijn dit de perfecte. Ik ben er natuurlijk enorm blij mee.

Hopelijk hebben jullie genoten van mijn 'spannende' verhaal, wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst? :-)


25/1/2014 08:04:04 am

Wauw, hele mooie laarsjes :D

liefs,
Femke

Reply
25/1/2014 11:17:47 am

Hele leuke boots !
Liefs

ReplyLeave a Reply.

  "With the qualities of cleanliness, affection, patience, dignity, and courage that cats have, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?"

  - Fernand Mery

  In het kort

  Ik ben Zoë en ben 17 jaar oud. Ik woon in België, dicht bij Brugge. Ik wil als 'Futuristic Thinker' meer in het heden leven. Daarom blog ik over mijn dagelijkse leven. Ik hou van rock en metal, ga ook super graag naar concerten en festivals. Ik ben dol op katten, het heelal en mijn drum :) 


  Copyright gaat naar mij en alle foto's zijn van mij (tenzij anders vermeld). Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.

  Archives

  January 2014
  October 2013
  September 2013

  Categories

  All


Alle foto's zijn van mij. Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.