Geef mij een dekentje, een zetel en een goed fantasy boek en ik ben het braafste kind in de hele wereld. Maar helaas, een boek komt ooit tot zijn einde. En zo heb ik verschillende fasen als ik een boek lees.
Als je al gek bent op de foto boven deze tekst en wil weten welk boek me al heeft laten huilen, dan raad ik je zeker aan dit artikel verder te lezen.

 
Ik ben aan een aantal nummers verslaafd op dit moment. Ik noem ze op in deze blogpost!

 
Picture
Woah, de titel klinkt zwaar hé? Alles gaat redelijk goed met mij haha. Ik zit nu in mijn laatste jaar middelbare school en dit laatste jaar slaat echt nergens op.
Ik weet dat ze ons willen voorbereiden op hogere studies maar ik denk echt dat sommige leerkrachten denken dat wij geen leven hebben en we altijd willen studeren en huiswerk maken. NEE dus. Ik heb nu herfstvakantie, de herfstvakantie in Nederland is ondertussen al geweest. Maar ja, ik mag me ook weer gaan bezig houden met school... Voor meer foto's en gepraat, klik op 'Lees meer'


 
Ik ben gek op tags, dus bij deze heb ik weer een tag voor op mijn blog! Ik heb hem overgenomen van http://thestylesubmarine.wordpress.com ! :)


  "With the qualities of cleanliness, affection, patience, dignity, and courage that cats have, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?"

  - Fernand Mery

  In het kort

  Ik ben Zoë en ben 17 jaar oud. Ik woon in België, dicht bij Brugge. Ik wil als 'Futuristic Thinker' meer in het heden leven. Daarom blog ik over mijn dagelijkse leven. Ik hou van rock en metal, ga ook super graag naar concerten en festivals. Ik ben dol op katten, het heelal en mijn drum :) 


  Copyright gaat naar mij en alle foto's zijn van mij (tenzij anders vermeld). Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.

  Archives

  January 2014
  October 2013
  September 2013

  Categories

  All


Alle foto's zijn van mij. Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.