Vandaag draag ik een outfit waarop ik echt dol ben! Paars is een van mijn favoriete kleuren en nu het kouder begint te worden, kan ik ook meer laagjes gedragen. Sinds kort heb ik ook een statement ketting die ik met alle plezier draag. Als je er op let, zie je dat ik mijn helix piercing verwisseld heb voor een ringetje. Love it!
Enjoy mijn outfitpost :)

 
Vandaag maak ik een groot artikel over mijn liefde voor festivals. En ondertussen show ik ook eventjes mijn arm met al mijn stoffen festival én feest bandjes :). Veel mensen hebben het geld er niet voor over om 4 dagen op een vuile weide te staan. Maar mensen, ik hou zo van die sfeer daar. Als ik daar ben, borrelt mijn intieme geluk in me op. Ik ben -zoals je al weet- gek op muziek. En je favoriete bands live zien, is echt geweldig.
Maar goed, hier is mijn 'bandjes'arm!

 
Vandaag laat ik zien wat ik afgelopen september allemaal heb gekocht en besteld. Ik heb nogal 'grote' aankopen gedaan online. Wel, rond de 70 euro is voor mij toch een grote aankoop! Ik hou echt van online shoppen. Je hoeft niets te passen, gewoon wat klikken en kijken. Je weet waar wat ongeveer staat. Soms zie je dingen met enorme kortingen of soms zie je gewoon prachtige dingen. Plus je bent nog eens origineel ook. Hieronder zijn natuurlijk niet ál mijn aankopen van Internet :)
Close-up Zara City Bag

 
Vandaag een simpel outfitje!

 
Als groot Iron Maiden fan, mag een Iron Maiden t-shirt natuurlijk niet ontbreken in mijn klerenkast! Ik heb hem afgelopen jaar op Graspop gekocht, hier in België. Toen kwam Iron Maiden optreden, en ik ben echt zo gek op hun! Ik wou vandaag een wat stoerdere outfit dus hier heb je hem!

 
Vandaag een outfit met mijn favorietje bloesje! Alweer een sombere, regenachtige dag.

 
6yhwyrjyh3w
In dit koude, regenachtige herfstweer laat ik een basic outfit zien. Een lekker warme sjaal maakt het compleet! 

 
Picture
Vandaag review ik '04 On The Catwalk' van Essence. Dit is een framboos-roodachtige kleur. Ik was al langer op zoek naar een lipstick die niet té fel is voor school en toch nog iets leuks en opvallends heeft! Dus bij deze, hier is de korte review!

Hier op de foto zie je de mooie kleur. De huls waar de lipstick in zit is heel basic maar heeft toch nog iets chique.Hieronder laat ik de lipstick op mijn lippen zien + een full face foto. 


 
Ik heb besloten deze tag maar eens op mijn blog te posten! Ik heb hem al verschillende keren op tumblr gedaan, maar ik blijf het zo leuk vinden. En tegelijkertijd, leer je nog meer over mij ook :)!
Op deze tumblr kan je dit soort afbeeldingen vinden!
Picture
Bij deze een beetje uitleg; ik hou van ogen! Als ik teken of me verveel, zijn het meestal wel ogen die me boeien. Ik vind ze intrigerend en kijk ook altijd als een van de eerste punten bij iemand naar zijn/haar ogen. Ik vind ogen altijd zo mooi.
Ik hou van mijn donkerbruine ogen maar ik vind blauwe ogen echt prachtig. Twee verschillende oogkleuren hebben is ook enorm tof! Mijn ogen opmaken vind ik ook enorm leuk! 


 
Dus, dit is mijn eerste outfit post! Ik ben gek op de galaxy-print. Dus heeft mijn zusje een paar foto's genomen van mijn outfit. Ik hoop dat je het leuk vindt!

  "With the qualities of cleanliness, affection, patience, dignity, and courage that cats have, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?"

  - Fernand Mery

  In het kort

  Ik ben Zoë en ben 17 jaar oud. Ik woon in België, dicht bij Brugge. Ik wil als 'Futuristic Thinker' meer in het heden leven. Daarom blog ik over mijn dagelijkse leven. Ik hou van rock en metal, ga ook super graag naar concerten en festivals. Ik ben dol op katten, het heelal en mijn drum :) 


  Copyright gaat naar mij en alle foto's zijn van mij (tenzij anders vermeld). Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.

  Archives

  January 2014
  October 2013
  September 2013

  Categories

  All


Alle foto's zijn van mij. Gelieve toestemming te vragen voor gebruik.